9 juli 2021

De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!

De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!

Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.

De spreekwoordelijke kogel is door de kerk. Of beter, door de achterpui. Na lang wikken en wegen hebben we het besluit genomen: we gaan een uitbouw plaatsen. Eerlijk gezegd vind ik het spannend, maar het schept ook mogelijkheden om het eens anders aan te pakken. En dat is exact wat we gaan doen: het mag kleurrijker, grootser en uitgesprokener.

We gaan voor een interieur in de Art Deco-stijl, een stijl die me altijd al heeft aangesproken, maar waar ik nooit werk van heb gemaakt. Tot nu. We gaan voor een behang met waaierpatroon, een donkerblauwe bank met een visgraat vloer, die samen met de karakteristieke lampen en kleurrijke accessoires, ons interieur laten samensmelten tot een geheel. Als accentkleur gebruiken we goud, wat deze stijl een extra dimensie geeft. Chic, glamoureus en warm tegelijk, want gezelligheid staat bovenaan op onze verlanglijst. Zo voelt het alsof we weer klaar zijn voor de wereld die langzaam opengaat, in een interieur met een hele eigen touch. En een vleugje Art Deco natuurlijk.
 

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay