18 september 2018

​Maak van een muur een tekenbord!

​Maak van een muur een tekenbord!

Een superleuk product van Sigma: Memo Paint. Deze speciale coating kun je op vrijwel elke oppervlakte aanbrengen om er een memobord van te maken. Benieuwd naar leuke ideeën? Lees dan de blog!

Op de muur tekenen… Foei! Als kind krijg je met de paplepel ingegoten dat dat écht ‘not done’ is. Toch komt het maar al te vaak voor dat er plotseling een driepoter of een zonnetje op de muur staat. Kinderen laten graag hun creativiteit de vrije loop en zien elk ‘onbeschreven’ blad als een mooi canvas voor hun kunstwerken.

En dat is nou precies waarom ik een superleuk product onder de aandacht wil brengen: Sigma Memo Paint. Een beschrijfbare twee componenten coating waarmee je van elke oppervlakte een ‘whiteboard’ maakt. De kleur van de ondergrond maakt niet uit; die bepaal je zelf. Deze transparante lak is namelijk op alle water gedragen lak- of muurverf aan te brengen. Ieder kind wil toch een levensgroot tekenvel in z’n slaapkamer hebben? Dat is een droom die uitkomt!

Met deze Memo Paint maak je ook van een kastdeurtje of binnendeur een notitiebord. De coating is namelijk transparant, en je gebruikt dezelfde producten als voor een whiteboard: stiften, wisser, schoonmaakspray. Dus weg met de losse briefjes, kattenbelletjes en notitieblokjes. Trouwens, dat maakt dat het ook erg geschikt is voor op kantoor: geen boorgaten meer, maar op elke gewenste plek een notitiebord!

Overigens heb ik thuis ook nog wel een leuk plekje. De zijkant van de hoge keukenkast zou prima dienstdoen als schrijf- of memobord. Of de binnenkant van de WC-deur. Ik laat mijn creativiteit ook even de vrije loop…

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay