1 januari 1900

Hulde aan de muur - met een vleugje weemoed...

Hulde aan de muur - met een vleugje weemoed...

Met behang bedekte je vroeger een muur, wat vooral handig was om oneffenheden te verhullen. Maar als we kijken naar de laatste trends in behang, dan kun je dat met de beste wil van de wereld geen ‘bedekken’ meer noemen; dat is uitpakken!

Als je net als ik op zoek gaat naar het allerleukste behangetje voor op die éne muur, dan beland je in een oerwoud. En dat bedoel ik niet zozeer negatief, als wel letterlijk… Ik ben compleet in de make over modus beland. Zó geïnspireerd raakte ik door het aanbod. Met vele stalenboeken op schoot, Pinterest ernaast en Google afschuimend als een zeeman de zeeën, besluit ik mijn zoektocht samen te vatten, in de hoop iemand anders hiermee van dienst te zijn. 

Gepost door Natascha Amesz

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay