24 oktober 2019

Extra grote houten planken… van vinyl

Extra grote houten planken… van vinyl

Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

Denk jij aan een houten vloer? En kijk je vragend bij vinyl? Dan ga ik mijn best doen om je te overtuigen. Ja! Ik breek een lans voor vinyl; een hoogwaardige kunststof vloer die dankzij moderne technieken qua sfeer en beleving niet meer onder doet voor een houten vloer of een gietvloer. Maar die wel een scala aan voordelen heeft.

Na een dagje in het bos komen we thuis. Plastic zakken gevuld met kastanjes en mooie, rood gekleurde bladeren. Met blossen op onze wangen trekken we onze kaplaarzen uit. Gelukkig ligt bij de deur een goede droogloopmat. De herfst is prachtig, maar het is soms wel wat nat. Mijn jongste rent natuurlijk met kaplaarzen en regenjas nog aan de keuken in… Pfff overal ligt blubber, zand en water.

Ik laat mij niet meer gek maken. Ik heb namelijk prachtige, houten planken in de hal en keuken. Maar wel van vinyl! Ja echt. Het vinyl anno 2019 is hip en modern en in allerlei trendy dessins te krijgen. Wij kozen voor een extra grote plank van twee meter. Onze twijfel zat niet in de keuze voor vinyl, maar bij het kiezen van de kleur. Binnen deze XXL-collectie zijn namelijk vijf prachtige hout kleuren, van licht eiken tot een vergrijsde tint en een whitewash afwerking.

Er is trouwens ook een chique visgraatvinyl, maar dat past niet echt bij onze stijl. Eerder hadden we dan voor de tegelvariant gekozen. Die is er ook in XXL: tegels van 80 x 80 cm. In stoere beton kleuren en ook naturellen. Maar dan wel van vinyl hè… je zou het bijna vergeten.

Terug naar de blubber in de hal en keuken: ik pak even een natte doek en veeg het zo op… dat is ook een mooi en praktisch voordeel van vinyl!

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay