1 oktober 2021

Rustic Rosé: dé woonkleur van Decokay

Rustic Rosé: dé woonkleur van Decokay

Ben jij er al uit welke nieuwe trendkleur je gaat gebruiken in je interieur? Interieur styliste Anne van Opmeer vertelt over de kleur van het jaar van Decokay: Rustic Rosé.

Bij het woord rosé denk je al snel aan een heerlijke, zonnige dag aan het strand. Met je voeten in het warme zand en een glaasje rosé in de hand. En dat is ook precies waarom Decokay deze lichtroze, bijna poederige nude kleur heeft gekozen tot woonkleur van 2022. Rustic Rosé geeft door die lichte en relaxte touch een heerlijk ontspannen gevoel en met deze prachtige nude tint kun je alle kanten op...  

Als stylist bij Decokay ben ik dagelijks bezig met interieur en kleur. Vaak merk je dat mensen nogal terughoudend zijn bij kleurgebruik in huis. Terwijl juist een ‘Touch of Colour’ je huis persoonlijker maakt. Onze woonkleur 2022 is niet helemaal toevallig. Rustic Rosé is namelijk een perfecte combinatiekleur die je op verschillende manieren toepast; als hoofdkleur door een hele muur in deze kleur te verven, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld Rosé accessoires (denk aan kussentjes of vaasjes), vloerkleed of luchtige inbetweens. Of een mooi uni of dessin behang waarin deze warme kleur terugkomt… Vrouwelijk, nee helemaal niet. Wist je dat roze tot het begin van de 19e eeuw een jongenskleur was? En tegenwoordig kunnen we alle kleuren voor iedereen combineren, wel zo van deze tijd. 

Ik hoor je al denken, hoe kan ik deze kleur integreren in mijn interieur? Ik heb zelf voor een combinatie gekozen van diep donkerblauwe, velours gordijnen van Toppoint en een behang met een gouden print (Reflect van Eijffinger). Samen met een muur en accessoires in Rustic Rosé en een goudkleurige vloerbedekking van Interfloor, creëer ik zo met onze Decokay woonkleur een hotel chique slaapkamer! 

Ben je benieuwd hoe jij Rustic Rosé in je interieur kunt toepassen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan naar onze winkel want we kijken graag met je mee voor jouw ‘Touch of Pink’!

Anne van Opmeer,
styliste bij Decokay

Gepost door Anne van Opmeer

Deel deze blog :

De beste kleur in jouw interieur?

Maak een afspraak met onze styliste!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay