2 oktober 2019

Duette® gordijnen trends, natuurlijke kleuren en materialen 

Duette® gordijnen trends, natuurlijke kleuren en materialen 

Duette® gordijnen van Decokay Design zijn de perfecte raamdecoratie voor iedereen die van mooi, functioneel en kwaliteit houdt. En ze staan prachtig in de naturel woontrend.

Als je de hele dag druk in de weer bent, herken je vast het verlangen naar rust. Thuiskomen in een huis dat een rustige sfeer uitstraalt, helpt hierbij. Waar kom jij optimaal tot rust? Voor veel mensen is het antwoord op deze vraag: in de natuur. Daarom is één van de woontrends dan ook de ‘natuurlijke look’.

Waar herken je deze woontrend aan? Het gebruik van kleuren die we kennen uit de natuur, zoals zand- en grijskleuren, maar ook frisse groen en blauwtinten staan centraal. Deze trend zie je ook terug bij raambekleding, zo ook bij Duette® gordijnen, de kameleon onder de raambekleding. Passend bij zoveel woonstijlen. Duette® gordijnen zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi, stijlvol, geluiddempend en isolerend. 
 
En naast kleur is ook het gebruik van natuurlijke materialen een belangrijk kenmerk van deze woontrend. Wol, bamboe, hout, linnen, katoen zijn materialen die je veel ziet in deze stijl. Duette® gordijnen zijn leverbaar in een linnenstructuur. Linnen is een natuurlijk materiaal, wat grover geweven dan katoen, met een eigen stijl. 
 
Duette® gordijnen zijn leverbaar in drie plooidieptes, 25, 32 en 64 mm, waarbij de 32 mm de meest gekozen wordt op dit moment. 
 
Ook zin in zen in je huis? Ga eens langs om te zien, te voelen en te ervaren, bij een Decokay bij jou in de buurt. 

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay