1 augustus 2020

Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés

Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés

Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  

Soms ben je toe aan een nieuwe start met verandering van interieur. Nieuwe energie in huis brengt nieuwe energie in je hoofd. Zo omschreef een vriendin van me het laatst. Zij nodigde me uit haar gerestylde interieur te komen bekijken. Ik bewonderde haar nieuwe behang, andere bank en vooral haar raamdecoratie.

Zowel in de open keuken als de living had zij gekozen voor Duette® Shades. Maar dan niet in een neutrale tint. In de woonkamer hingen prachtige okergele en voor het grote keukenraam waren de shades eveneens okergeel, maar dan voorzien van een klein werkje. Het stond speels en straalde enorm veel warmte en levendigheid uit.

Vol verwachting liep ik mee naar de eerste verdieping en ook daar was ze met lef aan de slag gegaan. Op de overloop zag ik Plissé Shades in lichtblauw met een frivole bloemenopdruk. Het gaf een frisse, zomerse look. In de slaapkamers had ze per vertrek voor een andere diepe kleur verf op de muren gekozen en hier de shades op afgestemd. Gedurfd, en wat een groots effect. De ene kamer was blauw geschilderd met Duette® Shades in donkerblauw; een mooi contrast. De andere had grasgroene muren met shades in een donkerdere tint groen. Met de profielen van de shades in dezelfde kleur als de stof oogde het verrassend rustig.

Door deze wervelende kleurenmix ben ik er achter gekomen hoe divers de dessins en tinten van Duette® Shades en Plissé Shades van Luxaflex® zijn. En dat het loont om eens uit je veilige kleurkeuzes te stappen!

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay