30 april 2019

Licht in huis doseren met Luxaflex® Duette® Shades

Licht in huis doseren met Luxaflex® Duette® Shades

Met Duette® Shades van Luxaflex® regel je lichtinval en bespaar je zelfs wat energie. Dat komt door de vernuftige honingraatstructuur. En zijn ze helemaal gesloten, dan zie je de koordjes niet, dat zorgt voor een strakke uitstraling. Oh ja, ze zijn ook nog eens te bedienen via je smartphone of tablet!

Ik kan erg genieten van de lentezon die al ’s ochtends door mijn ramen gluurt. Weg donkere wintermaanden, welkom lichte zomertijd! Maar, hoe fijn die zonnestralen ook zijn, soms wil je ze kunnen temperen. Wanneer ze rechtstreeks op m’n laptopscherm schijnen bijvoorbeeld. Of tijdens het ontbijt, als die zon te verblindend voor mijn ogen is.
 
Waarschijnlijk was ik nooit op het idee van Duette® Shades van Luxaflex® gekomen, als ze me bij Decokay, waar ik vorige week even naar binnen liep, niet hadden gewezen op dit praktische en mooie product. Toen ik vertelde dat ik raambekleding zocht die er strak uitziet en het licht kan regelen op zo’n manier dat het niet hinderlijk is maar toch ook niet alles verduistert, kwamen we uit op Duette® Shades.
 
Naast het feit dat het strak oogt, vind ik het top-down-bottom-up systeem hartstikke handig. Zo kan ik licht voor een deel binnen laten, en voor het deel dat op m’n scherm schijnt, buitensluiten. Mooie bijkomstigheid is de speciale honingraatstructuur van de Duette® Shades, laat ik me vertellen. Die structuur zorgt voor een licht isolerende functie… Hoe dat werkt? De stilstaande lucht in de cel fungeert als een soort isolatiedeken. Slim hoor!
 
En als je niet wilt boren in je kunststof kozijnen, dan kun je kiezen voor het montagesysteem TruFit™ waarbij je de profielen gewoon op het venster kleeft. Houd je van snufjes en ga je het liefste echt voor makkelijk? Kies dan voor op afstand bedienbare Duette® Shades, middels het zogenaamde Luxaflex® PowerView® Motorisation systeem. Ik ben verkocht.

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay