22 januari 2019

Overal dezelfde dupligordijnen dankzij magneetframes!

Overal dezelfde dupligordijnen dankzij magneetframes!

Heel erg handig die kunststof kozijnen in een jaren zestig woning. Maar hoe bevestig je je raambekleding? Onnodig boren wil je niet, in geen enkel kozijn, maar ja raambekleding moet wel goed hangen. Gelukkig heeft Decokay hier een uitstekende oplossing voor!

Het is alweer drie jaar geleden dat we ons huis kochten. Na een fikse verbouwing hebben we het helemaal naar ons zin gemaakt. Nieuwe keuken, leuk behang, mooie kleuren op de muren en goede vloeren. Helaas stond er in de tuin van ons nieuwe huis geen geldboom en daarom moesten we de raambekleding op maat naar een later moment doorschuiven. Dat was voor ons de juiste keuze: we doen het liever in één keer goed, met de juiste producten, dan dat we halve oplossingen hebben voor de ramen.
 
En nu is het moment aangebroken dat we hier eens echt mee aan de slag kunnen. Omdat het om maatwerk en ook wel om een aantal speciale ramen gaat, rijden we naar Decokay. Daar hebben ze niet alleen de nieuwste producten en demomodellen, maar weten ze ook precies met welke technische aspecten we rekening moeten houden.
 
Het liefste willen we voor elk raam hetzelfde, maar we willen ook graag isolerende en zonwerende eigenschappen. En last but not least: het moet ook voor draai-kiepramen geschikt zijn. En zo komen we terecht bij de dupligordijnen van het huismerk Decokay Design. Deze passen namelijk voor onze ‘gewone’ ramen, maar kunnen dankzij een bijbehorend magneetframe ook op onze kunststof draai-kiepramen worden bevestigd. En dat zonder boren! Het voordeel hiervan is dat ze op het bewegende deel van het raam komen en zo ook optimaal verduisteren omdat er geen kieren zijn. Overigens zijn deze magneetframes ook voor de jaloezieën, rolgordijnen en plissés van Decokay Design. Maar ons oog is nu op de dupligordijnen gevallen.
 
Omdat ik van een neutrale, natuurlijke basis houd, kiezen we voor een naturel linnen-achtige kleur. Maar wel een verduisterende stof. Als we alle ramen hebben gehad, krijgen we een duidelijker beeld van de kosten en maken we een afspraak voor het inmeten van alle ramen. Dat doet Decokay gratis voor ons. En gelukkig kunnen we ze tegen een kleine vergoeding ook laten monteren. Dan weten we zeker dat onze dupligordijnen de komende jaren bestand zijn tegen ons gezinsleven…

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay