26 april 2019

Behang voor globetrotters

Behang voor globetrotters

Een vleugje Parijs in je keuken, de passie van Milaan in je slaapkamer? Of de sfeer van bruisend Berlijn in je woonkamer. Het kan met de behangcollectie Metropolitan Stories by Livingwalls van A.S. Création die je meeneemt langs zes Europese steden en zo de wereld naar je toe brengt.

Kun jij uren slenteren door een bruisende stad die je verrast met zijn architectuur, gezellige straatjes en restaurants? Zelf zou ik het liefste de sfeer van een stad mee terug naar huis nemen. En gelukkig kan dat nu: met de nieuwe behangcollectie Metropolitan Stories by Livingwalls van A.S. Création breng je de ambiance van de stad rechtstreeks je huis in.
 
De prints en motieven variëren van klassiek en modern, passend bij de flair van de Europese steden die in deze collectie de hoofdrol vertolken: Amsterdam, Milaan, Londen, Parijs, Kopenhagen en Berlijn. Of je nu houdt van de robuuste hout- of steenstructuren, kleurrijke bloemen of verfijnde motieven en barokke prints die horen bij de historie van een stad; deze collectie biedt het allemaal.
 
Het non-woven behang is een behangsoort naar mijn hart. Plaksel breng je direct aan op de muur in plaats van op het behang. Zit de baan niet helemaal recht? Dat is eenvoudig op te lossen door het op de muur te verschuiven totdat het helemaal naar wens zit. Dat het behang gemakkelijk afneembaar is met water en een zachte doek, is een groot pluspunt.
 
Ik kies voor een decoratief behang, geïnspireerd op de klassieke filmsterren van mijn favoriete Europese stad en ideaal voor mijn werkkamer. Het patroon is een zogenaamde ‘vrije match’ waarbij elke baan een patroon op zich vormt en ik gemakkelijk de hele rol door kan plakken. Het zorgt voor een speels effect waardoor ik me direct in de buurt van de Eifeltoren waan, en ik de koffie van mijn favoriete koffietentje op de Champs-Elysées bijna kan ruiken. From Paris, with love…

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay