7 oktober 2019

Rolgordijnen: zoveel meer dan ‘iets voor je raam’ 

Rolgordijnen: zoveel meer dan ‘iets voor je raam’ 

Op zoek naar ‘iets voor je raam’? Kies voor een rolgordijn of de Twist® Shades van Luxaflex® : hip, gezellig en functioneel tegelijk. Dankzij de transparante stoffen heb je meer dan genoeg privacy, en geniet je optimaal van het daglicht.

Ken je dat? Dat je je muur gaat verven en gaandeweg besluit het plafond ook maar mee te pakken? Of dat je erachter komt dat de gordijnen echt niet meer passen bij je nieuwe bank? Hoe je het ook wendt of keert: klusjes komen zelden alleen.
Zo ook ons ‘klusonderwerp’: de tuin. Om precies te zijn: de takken van onze lievelingsboom die het licht in de huiskamer flink dempten. Dus die takken, die moesten eraf. Niet helemaal natuurlijk, maar het werd tijd om het licht in huis weer aan te doen. Wat een licht viel er daarna naar binnen, heerlijk om weer optimaal van het buitenlicht te genieten.
 
Totdat we later die dag aan de eettafel zaten. We voelden ons ineens wel heel erg bekeken zonder ‘iets voor het raam’. Maar wat dat ‘iets’ dan moest zijn, dat wisten we niet. Helemaal dicht? Helemaal open? Het liefst iets ertussenin, met een beetje privacy als we dat willen, en wat alle licht binnenlaat overdag. En iets wat er gewoon een beetje leuk, hip en gezellig uitziet.

Zo gingen we naar Decokay, in de hoop dat ze daar een antwoord wisten op onze, ietwat onduidelijke vraag. De rolgordijnen en Twist® Shades van Luxaflex® maakten ons enthousiast. Rolgordijnen in allerlei kleuren en prints, én die dankzij de veelzijdigheid in stoffen, perfect passen bij onze wensen. We kiezen een semi-transparante stof met een botanische print in een warme natuurtint.
 
De rolgordijnen zijn inmiddels gemonteerd. Toch bleef het een beetje knagen. Die Twist® Shades, waarmee je op zo’n bijzondere manier met licht en donker speelt, die je op elk moment van de dag kan aanpassen aan hoeveel privacy je wilt, en die meteen sfeer brengen in een ruimte: die passen perfect voor de grote ramen in mijn kantoor aan huis… En dus is het hier weer één plus één: een klusje, dat komt nooit alleen!

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay