1 januari 2019

Catch: hip en trendy voor je ramen

Catch: hip en trendy voor je ramen

Raambekleding vervang je niet zomaar. Wat je nu uitkiest blijft vaak jaren voor het raam. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken. Met de collectie van Catch match jij alle ramen van je woning en daar heb je jarenlang plezier van!

Hip, modern en eigentijds. Dat zijn de steekwoorden van de jonge collectie van gordijnfabrikant Holland Haag. Niet voor niets is de naam ‘Catch’ hiervoor bedacht. Een collectie raambekleding die je ‘pakt’ en die zich vooral richt op een wat jeugdiger publiek.
 
Wanneer je iets nieuws voor de ramen wilt, is dat geen keuze die je à la minute maakt. Je zoekt iets dat bij je past; bij jouw of jullie persoonlijkheid èn bij je interieur. En al heb je zelf nog zulke mooie ideeën, de vraag wat bij jouw type raam past, kun je vaak lastig beantwoorden. Het goede nieuws is dat ‘Catch’ een keur aan gordijnstoffen heeft die uitstekend zijn te combineren met zogenoemde ‘harde’ raambekleding. Bijvoorbeeld horizontale jaloezieën of plissés van het huismerk Decokay Design. En zo vind je samen met Decokay voor elk raam een passende oplossing.
 
‘Catch’ is uniek en heel erg trendy, maar valt eigenlijk ook op omdat je niet verdwaalt in zo’n uitgebreid assortiment dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Natuurlijk valt er genoeg te kiezen, maar de voorselectie is alvast voor je gedaan en die heeft een compact maar hip aanbod van moderne gordijnen opgeleverd. Met verschillende dessins, kleuren en stoffen van nu. Ga je voor warme vouwgordijnen, mooie transparante gordijnen of verduisterende overgordijnen? Dan ben je bij ‘Catch’ aan het juiste adres. Hippe gordijnen met een betrouwbare kwaliteit en een lage prijs. En dat maakt dat deze collectie zich onderscheidt van andere.
 
‘Catch’ heeft mij gegrepen. Waarom? Omdat de combinatie van prijs en collectie van deze jonge lijn mooie gordijnoplossingen biedt. Bij Decokay kun je ‘m bewonderen.

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay