15 juli 2020

Romantiek met een beetje durf

Romantiek met een beetje durf

Denk je bij een romantische woonstijl aan zoetsappig en roze? Dat hoeft helemaal niet. Een flinke dosis durf maakt jouw romantische interieur helemaal af! Met kleuren en details die je huis niet alleen karakter geven, maar ook een verhaal vertellen. Jouw verhaal!

Herken je dit? Dat je in een brocante winkel iets heel leuks aanschaft, maar het bij thuiskomt eigenlijk niet in je interieur past? Ik vind zoveel verschillende stijlen leuk, maar wist niet zo goed hoe ik al die leuke dingen kon combineren tot een geheel. Toch is het me gelukt! Hoe? Door mijn hart te volgen!

Heerlijk vind ik het, struinen in winkels met woonaccessoires. Brocante, landelijk, modern; eigenlijk vind ik alles wat me een goed gevoel geeft leuk. Maar waar laat ik het? Zo heb ik een prachtige kroonluchter en een oud Engels theeservies in de kast staan omdat ik het ideale plekje in mijn huis er nog niet voor heb gevonden. Zonde? Dat vond ik ook! Tijd om al die leuke dingen een plek te geven, en daarmee mijn huiskamer, nog gezelliger te maken. 

Maar welke woonstijl past bij mij? Juist omdat ik zo veel leuk vind, kon ik wel wat hulp gebruiken. Een vriendin gaf me de gouden tip: ‘Jij bent echt een romantisch type, dat altijd zit weg te zwijmelen bij een romantische film. Dus waarom breng je die romantische sfeer ook niet terug in je interieur?’ Toen ik eenmaal zag wat die stijl inhoudt, werd ik blij: dit is precies wat ik zocht: romantiek met een vleugje durf!

Dus nu, een paar weken later, zit ik op mijn zachtblauwe bank, waarin ik heerlijk weg kan kruipen, en geniet ik van mijn oudroze muur, met vitrinekast die ik in een vergrijsde groentint heb geverfd. En bewonder ik elke dag mijn mooie servies. Ook mijn kroonluchter heeft een plek gekregen, waar hij als ware blikvanger de eettafel verlicht. Tijd om een mooie film op te zetten, uiteraard met een vleugje romantiek. Tijd om even helemaal weg te zwijmelen!

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay