27 oktober 2023

Haal de gezelligheid van de herfst naar binnen!

Haal de gezelligheid van de herfst naar binnen!

De zomer zit er weer op. Hoewel ik altijd heel erg geniet van de lange zomerdagen, kan ik me ook weer verheugen op de herfst. Terwijl de dagen korter worden en het weer slechter, maak ik mijn interieur herfst- en winterklaar. Zo kom ik die donkere dagen wel door!

In de herfst verandert de wereld om ons heen. Dit is dan ook het perfecte moment om m’n interieur aan te passen aan het nieuwe seizoen. De zomerse frisheid maakt plaats voor warmere tinten en aardse kleuren. Dus haal ik de verfkwast tevoorschijn en geef ik mijn muren een nieuw likje verf.

Ik hou van de warme kleuren die de herfst met zich meebrengt: diep oranje, rijke roodtinten en gezellig bruin. Ze creëren een knusse sfeer in mijn huis. Daarnaast geven ze mij een gevoel van comfort en nodigen me uit om heerlijk te ontspannen na een drukke dag. Ik hoef alleen maar de muren een andere kleur te geven voor een heel nieuwe, warme uitstraling van mijn interieur. En natuurlijk ontbreken kaarsen niet. Ze verspreiden niet alleen een zacht en warm licht, maar sommige geven ook een heerlijke geur af die mijn huis vult met een vleugje herfst.

Naast het schilderen van de muren, is de herfst ook het seizoen om de gordijnen te wisselen. De lucht wordt koeler en de avonden donkerder, dus ik berg de lichte zomerse vitrage op en haal mijn velours overgordijnen van zolder. Overgordijnen en inbetweens gecombineerd zorgen trouwens niet alleen voor extra isolatie, maar creëren ook een warme en gezellige sfeer in mijn huis. Mijn gordijnen hebben een échte herfsttint: wijnrood. Maar je kunt ook denken aan kleuren als diepgroen of warmbruin, die perfect passen bij de herfstkleuren buiten.

Terwijl de zomer me naar buiten lokt, brengt de herfst me juist weer naar binnen. Het is de tijd om mijn huis te koesteren en me bezig te houden met interieurprojecten. Van het creëren van een comfortabele leeshoek met zachte kussens en een warme plaid tot het organiseren van een gezellige filmavond met vrienden, de herfst geeft me de gelegenheid om weer volop van mijn huis te genieten. Laat het maar stormen buiten!

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay