12 april 2019

Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?

Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?

Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.

In de nieuwe vinylcollectie Dynamic WoodStone van Interfloor komen kwaliteit, durf, duurzaamheid en diverse dessins mooi samen in een eigentijdse en stoere vloer. Het combineren van houten planken met het visgraatmotief of het spelen met materiaal zoals hout en steen (look) maakt deze vloer onderscheidend van andere vinyl vloeren.
 
Diverse trendy dessins
In de klassieke zeshoek ofwel hexagon worden zowel hout- als steendessin afgewisseld, met een prachtig natuurlijk honingraad motief als resultaat. Een andere variant in deze nieuwe serie is een vloer waarin houten langwerpige planken worden afgewisseld met de Hongaarse Punt (een variant op het welbekende visgraatmotief). In de derde variant worden planken van verschillende breedtes en lengten afgewisseld. De trend om materialen en of vormen te combineren, heeft Interfloor goed vertaald in deze serie. En valt de vloer bij jou in de smaak, dan kun je nog kiezen uit twee kleurvariaties waarin deze serie beschikbaar is: een koele grijstint en een warme, beige tint.
 
Wil je het gemak van een sterke, vinyl vloer? Die eenvoudig te onderhouden, duurzaam en bovendien kamerbreed te leggen is? De Dynamic WoodStone voldoet dan aan jouw eisen. Met zijn vier meter breed leg je hem in de meeste ruimtes dus zonder naad. Kan ik nog meer positiefs vertellen over deze vloer? Jazeker! Hij is isolerend, vochtbestendig, comfortabel om op te lopen en blijft jarenlang mooi in iedere ruimte.

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay