12 november 2018

Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...

Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...

Nu de kou het land weer in komt, zijn warmte en geborgenheid (naast sfeer en eenheid) belangrijke elementen in je huis. En die komen samen in een behaaglijk en stijlvol vloerkleed. Een vloerkleed of karpet maakt jouw interieur af. Welk kleed past in jouw interieur? Bij Decokay vind je vast het kleed van jouw keuze!

Vloerkleden, ook wel karpetten genoemd, zijn niet meer weg te denken uit het moderne interieur. Waar vloerkleden vroeger vaak een stoffige uitstraling hadden, vormen ze tegenwoordig echt een eyecatcher in je woning, of dat nou in de woonkamer, de kinderkamer of de master bedroom is. Een vloerkleed creëert sfeer, rust, eenheid en verbindt de losse meubelstukken met elkaar. Je interieur krijgt een zachtere en warmere uitstraling door materialen zoals wol en katoen. In onze winkel verkopen we karpetten van mooie merken met hoge kwaliteit zoals Desso, Bonaparte, Interfloor, Brinker en van ons eigen merk Decokay Design.
 
Naast de esthetische functie heeft een vloerkleed nog een aantal praktische functies die ik heel kort benoem: een vloerkleed heeft een positieve invloed op de luchtkwaliteit. Dit is een voordeel voor mensen met astma, omdat het stofdeeltjes vasthoudt tot de volgende stofzuigbeurt. Die dwarrelen dus niet meer door de ruimte. Ook is een vloerkleed goed voor je energierekening. Het houdt je voeten warm en het houdt de warmte in de ruimte vast. Hierdoor kan de kachel wat lager. Je verdient je vloerkleed dus vanzelf terug!
 
Loop eens binnen bij Decokay en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het moderne karpet! Uitvoerbaar in vele kleuren, motieven en structuren, materialen, afwerkingen en uitvoeringen, van bouclé tot frisé en hoogpolig. En in elke gewenste afmeting verkrijgbaar.

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay