20 september 2018

Spiced Honey geeft nieuwe energie!

Spiced Honey geeft nieuwe energie!

Laat het licht maar binnen. Vanuit die gedachte heeft Flexa Spiced Honey geïntroduceerd. Ja, daar worden we blij van! Energie en positiviteit, dat is het nieuwe credo en daar kan ik iets mee!

Ik kijk elk jaar reikhalzend uit naar oktober: dé woonmaand voor interieurliefhebbers, stylisten en woonwinkels. En zoals we gewend zijn komt Flexa traditiegetrouw in september met de nieuwe kleur van het jaar 2019. En ik ben er blij mee: Spiced Honey. Een warme honingkleur!

In de huidige maatschappij organiseren mensen steeds meer ruimte voor zichzelf: dromen waarmaken, ambities volgen, lichtleven. En vanuit de gedachte ‘Let the Light in’ is Spiced Honey ontwikkeld. Een warme, elegante en stijlvolle kleur; energiek en met kracht bedacht. Positiviteit is waar het om draait. We kijken en betreden de wereld met nieuwe energie. En dat is precies wat je ook wilt in je huis. De plek waar je naar hartenlust kunt dromen, liefhebben, energie kunt opdoen en je eigen ruimte kunt creëren: zet de ramen en deuren open en laat het licht maar binnen!

Spiced Honey is - zoals de naam al doet vermoeden - gevoelig, maar ook energiek en warm en toch een tikkeltje spannend. Zoals we gewend zijn van Flexa is over deze kleur goed nagedacht: je smeert niet zomaar iets op de muur. Tenminste, ik niet. De vier kleurenpaletten die hierbij passen, zijn dan ook verrassend en hebben de namen Think, Dream, Love, en Act gekregen. Aan deze vier prachtige paletten wijd ik zeker nog een blog binnenkort!

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay