23 april 2019

Liefde voor linnen, ook op de vloer

Liefde voor linnen, ook op de vloer

Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!

Nu het weer zomer wordt, heb ik mijn kledingkast alvast gecheckt op sunproof items. En weet je wat, ik kom steevast uit op linnen bloesjes, jurken en broeken. Waarom? Omdat linnen lekker luchtig draagt, het werkt ventilerend en is verkoelend voor je huid. Niet zo gek als je weet dat linnen afkomstig is van vezels van de vlasplant. En plantaardige materialen staan bekend om hun verkoelende eigenschappen en vermogen tot absorberen van vocht. Linnen heeft ook nog eens een unieke, natuurlijke textuur die met geen enkele stof te vergelijken is. Daarnaast is linnen een sterke stof die niet snel slijt. Kortom, ik ben fan van linnen.

Zo mijmerend voor mijn kledingkast bedacht ik dat linnen, met al die fraaie eigenschappen, natuurlijk ook heel goed past in mijn interieur. Dat is bovendien een duurzame keuze, want linnen gaat langer mee dan bijvoorbeeld katoen. Het productieproces van linnen is eveneens milieubewuster dan van katoen, omdat er bij het ontwikkelen van de producten minder water wordt gebruikt. Mooi mee genomen toch?

Ik ging op onderzoek uit en stuitte op de nieuwe collectie vloerbedekking van Tarkett: Parade Linon. Door het gebruik van econyl garen is deze linnenlook vloerbedekking duurzaam, maar heeft die de tijdloze uitstraling en structuur van linnen. Mooi is het frisse vleugje pastel dat zorgt voor een moderne sfeer. Een tapijt met een levendig karakter in maar liefst achttien kleuren! 

Maak je graag duurzame interieurkeuzes en houd je van een natuurlijke uitstraling? Dan kan ik je deze collectie zeker aanraden.

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay