17 juni 2018

Gemak dient de… raambekleding

Gemak dient de… raambekleding

Luxaflex® noemt het zelf ‘een briljante evolutie in The Art of Window Styling’. En zo kun je PowerView® Automation absoluut noemen. Dit innovatieve systeem is draadloos, programmeerbaar en je kunt er alle raambekleding in huis op afstand mee bedienen.

Bij Luxaflex® denken de meeste mensen eerst aan horizontale metalen of houten jaloezieën voor het raam. Een begrijpelijke reactie, maar Luxaflex® heeft nog veel meer te bieden. Ze noemen het zelf ‘een briljante evolutie in The Art of Window Styling’. En dat is niets teveel gezegd wanneer we ons laten verrassen door PowerView® Automation. Een innovatief draadloos systeem volledig te programmeren om, naar wens, alle raambekleding in huis op afstand te bedienen.

’s Avonds om 23.00 uur de Duette® Shades in de woonkamer helemaal naar beneden doen of bij zonsopkomst de Roman® Shades laten openen in de keuken? Het is allemaal mogelijk met PowerView®. Draadloos te bedienen met een losse afstandsbediening (de Pebble® genoemd), met een wandbediening, maar ook met een speciale app via smartphone of tablet.

En stel: je merkt op vakantie dat je vergeten bent om de raambekleding naar beneden te doen, dan kun je zelfs op afstand de raambekleding in je huis bedienen. Alles, of maar een enkel raam! Ook houdt het inbrekers op afstand, omdat je elk raam kunt programmeren, zodat het net lijkt of je wel thuis bent. Een ander bijkomend voordeel is dat PowerView® ook kindvriendelijk is: de gemotoriseerde raamdecoratie is koordloos en daardoor veilig, voor kind en dier.

Kortom, je raambekleding volledig afgestemd op jouw voorkeuren, voor een ultieme sfeer in elke aparte ruimte van je huis. Dat kan met PowerView®! En het mooie is dat het systeem met vrijwel alle Luxaflex® producten te koppelen is. Kom gerust naar een Decokay in de buurt voor een demonstratie en passend advies!

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay