19 augustus 2020

Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam

Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam

Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!

Marmer of geen marmer? Echt lang hoefde ik er niet over na te denken. De marmerlook geeft me niet alleen een rijk gevoel, het brengt ook rust in mijn interieur. Rust met een interessant randje, want naar marmer kan ik blijven kijken!

Weet jij nog wat je het allermooiste vond in je ouderlijk huis? Ik wel! Toen mijn ouders een nieuwe keuken aanschaften, was het marmeren keukenblad mijn absolute favoriet. Uren kon ik ernaar en zag ik hoe de kleuren in het keukenblad, steeds een ander patroon leken aan te nemen. In de avond leek het wel een schatkist die me tegemoet fonkelde. En ook al ben ik al jarenlang het huis uit, nog steeds heeft marmer een prettige uitwerking op me. En niet alleen in de keuken!

Toch was marmer niet het eerste waar ik aan dacht toen we onlangs een nieuw behang voor de hal gingen uitzoeken. De niet zo ruime hal is de eerste ontmoeting met ons huis, en kan wel wat extra aandacht gebruiken. Dus gingen we op zoek naar een behang in een lichte kleur om de ruimte groter te laten lijken, en die een voorproefje was op de rest van ons gezellige huis.

Ik moet bekennen dat ik een beetje besluiteloos was op onze zoektocht. Totdat ik zag dat marmer ook heel goed op de muur kan. De keuze was snel gemaakt: een wit behang met een prachtige, donkere marmerprint. Chique en luxe. En als ik heel goed kijk, zo in de avond, is het net alsof ik de fonkelingen in de schatkist, weer een klein beetje terugzie. 

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay