19 april 2018

Zwarte kozijnen: een schilderij in je huis

Zwarte kozijnen: een schilderij in je huis

Een neutraal, wit interieur kun je helemaal veranderen door de raam- of deurkozijnen zwart te verven. Dit klinkt rigoureus, maar door dit te doen creëer je een sterk beeld in een neutraal interieur. De zwarte kozijnen zijn echt een statement. Ze omlijsten het uitzicht naar buiten als een schilderij. Echt prachtig!

Al sinds jaar en dag maken we onze kozijnen wit. Maar waarom kiezen we toch standaard voor wit? Omdat het neutraal is en het beste is te combineren met andere kleurstijlen die je in je interieur gebruikt. Maar wil je een loft-achtige uitstraling? Kijk dan eens hoe mooi zwarte deuren en kozijnen staan. Het lijkt erg heftig maar op internet vind je heel veel afbeeldingen waarop je kunt zien hoe stoer en stijlvol zwarte kozijnen zijn.

Voordat je aan de slag gaat, moet je eerste bij een aantal dingen stilstaan. Voor een hoog afwerkingsniveau, kies je voor zijdeglans of een matte verf. Kies alleen voor hoogglans als de oppervlakten onberispelijk zijn. Hoogglans benadrukt namelijk alle oneffenheden. Kies dus alleen hoogglans bij gladde deuren. Overigens moet je bij het verven van harthouten kozijnen er ook rekening mee houden dat deze kunnen kromtrekken. Zwart trekt namelijk warmte aan…

Vind je zwart toch te donker of te hard? Dan kun je ook voor een andere kleur kiezen, bijvoorbeeld geel of grijs. Maar zwart heeft mijn voorkeur.

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

DURF JIJ ZWART HET AAN!

laat je wel goed informeren bij Decokay

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay