29 september 2023

Oktober is dé woonmaand voor interieurliefhebbers

Oktober is dé woonmaand voor interieurliefhebbers

Voor interieurliefhebbers is oktober een speciale maand. Het is namelijk dé woonmaand. Grote verfmerken onthullen hun nieuwe trendkleuren, de woon- en interieurbeurs van vtwonen staat gepland en woninginrichter Decokay brengt haar jaarlijkse STYLING magazine uit. Genoeg om je op te verheugen dus!

Ah, oktober... De maand waarin de bladeren van kleur veranderen, het buiten kouder wordt en we binnen naar gezelligheid en warmte verlangen. Voor de interieurliefhebbers onder ons is oktober nog om een andere reden speciaal: het is dé woonmaand. Een maand waarin grote verfmerken hun nieuwe kleurtrends introduceren en woonwinkels bol staan van inspiratie.

Die inspiratie ging trouwens meteen vloeien toen ik de woonkleur 2024 van Decokay zag. Soft Sage! Deze saliegroene tint doet denken aan bladeren in een weelderig bos. De subtiele, zachte uitstraling geeft rust in je interieur. Ik zie het al helemaal voor me in een woonkamer in combinatie met natuurlijke, houten elementen.

De kleuren van het jaar van de grote verfmerken voelen ook lekker. Flexa onthulde Sweet Embrace™: een zachte, vergrijsde lichtroze tint die je met open armen ontvangt. Bij het zien van deze kleur droomde ik direct weg naar een knusse ruimte met een zacht dekentje en een kop warme thee.

Sigma zoekt met de kleur voor 2024 de grenzen op met Limitless, een zacht geel. In deze kleur is de behoefte naar zowel kracht als zachtheid terug te zien. Met Limitless kun je enerzijds een statement maken in een ruimte, maar anderzijds kan de kleur ook een ondersteuning zijn van warme en koele tinten.

Maar de woonmaand oktober biedt nog zoveel meer! Wat dacht je van het jaarlijkse STYLING magazine van Decokay? Als je, net als ik, dol bent op bladeren door inspirerende pagina’s vol woonideeën, dan is dit magazine een must-have. Niet vergeten trouwens: begin oktober wordt ook de grote woon- en interieurbeurs van vtwonen weer gehouden. Dit is een plek waar je alle nieuwste snufjes en trends op het gebied van wonen in het echt kunt bewonderen. De beurs is dit jaar extra groot, met bijzondere aandacht voor duurzaamheid.

Ik dompel me graag in alle oktober-wooninspiratie. Laat de herfst maar komen!

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay