1 januari 1900

Jouw favoriete karpet ontwerp je zelf

Jouw favoriete karpet ontwerp je zelf

Het karpet is terug van weggeweest. Maar hoe ziet jouw ideale karpet eruit? Weet jij wat de mogelijkheden zijn om jouw unieke karpet samen te stellen? Hoge of lage pool, afgewerkt met festonsteek of met band. Je stelt het naar jouw wens samen, met het juiste advies van Decokay.

In mijn vorige blog schreef ik al over de vele mogelijkheden van een karpet. Val je voor de sfeer en warmte van tapijt, maar wil je het liever niet als vloerbedekking van de hele kamer? Kies dan voor een karpet. Dat is er juist om sfeer aan te brengen in bepaalde delen van je huis.

Hoe moet jouw kleed er uitzien?
Allereerst is het belangrijk na te denken over de vorm en afmeting van het karpet. Rond, vierkant of langwerpig, alles is mogelijk. Staat je zithoek in een vierkant opgesteld? Kies dat ook voor een vierkant kleed. Een ronde eettafel? Dan past een rond karpet perfect! Welke meubels staan er op het karpet? Moeten ze schuiven of rollen, dan gaat dit het gemakkelijkst met een laagpolig karpet. Afhankelijk van de pool, hoogpolig, laagpolig of frisé, bepaal je de afwerking. Die kan gefestonneerd (afgewerkt met garen), gebandeerd (afgewerkt met een band van materiaal naar keuze), met volume of met een blinde zoom zijn. En wil je een trap bekleden met een loper? Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk!
 
Een karpet kun je natuurlijk makkelijk en snel online bestellen, maar bij Decokay laten ze je graag de verschillende soorten afwerking, materialen en effecten van een karpet zien én voelen. Het advies is gratis en je krijgt er ook nog een lekker kopje koffie bij. En tegen de expertise van de medewerkers kan geen onlineservice op! Enthousiast over de mogelijkheden om jouw unieke karpet samen te stellen? We zien je graag snel bij Decokay! 

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay