9 november 2017

Vloer onder je voeten

Vloer onder je voeten

Een vloer zoals wij die kennen – hout of beton, bedekt met één of andere vorm van vloerbedekking – bestaat nog niet zo heel erg lang.

Bron: COREtec

Een vloer zoals wij die kennen – hout of beton, bedekt met één of andere vorm van vloerbedekking – bestaat nog niet zo heel erg lang. Bij rijke mensen die tegels en parket konden veroorloven bestond het grootste deel van hun huizen, tot de vroege negentiende eeuw,  uit kale planken waar zo hier en daar een klein kleedje op lag om koude voeten te voorkomen. Op het platteland leefden veel mensen op de onbedekte grond. 

Doordat er tegenwoordig meer oog is voor wooncomfort en hygiëne heeft de vloerbedekking industrie daarop ingespeeld en hier voorgoed verandering in gebracht.


Bron: COREtec

Het lijkt haast een raadsel. Een houten vloer die nooit gaat werken, krom staan, barsten of kieren.


Bron: MFLOR

Een (natuur)stenen of betonvloer die een stuk prettiger aanvoelt aan je blote voeten.

Dat….. zijn PVC vloeren. Op het oog niet te onderscheiden van houten of stenen vloeren. Bovendien zijn ze duurzaam in meerdere opzichten: ze gaan lang mee, geleiden goed warmte (dus efficiënt voor vloerverwarming) en zijn volledig recyclebaar. 
Bron: MFLOR

Buren hebben geen last van enthousiaste kinderen of visite met naaldhakken. En misschien wel een van de fijnste pluspunten: ze zijn erg makkelijk te onderhouden.

Naast een uitgebreide collectie PVC vloeren kunt u bij @Decokay ook terecht voor tapijt en vinyl, verf, behang en raamdecoratie.

Kom langs bij Decokay en laat u adviseren.

Gepost door Janneke Potuyt

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay