15 maart 2018

Vloeren van Interfloor maken jouw nieuwbouwwoning af!

Vloeren van Interfloor maken jouw nieuwbouwwoning af!

Gewapend met bouwtekeningen en moodboards kwam een jong stel de winkel binnen. Hun nieuwbouwwoning werd bijna opgeleverd, maar ze hadden nog geen goede vloer gevonden die binnen hun budget paste. Misschien is een PVC-vloer wel een hele goede optie?

Als klantadviseur bij Decokay heb ik dagelijks met veel verschillende klanten te maken. Jong, oud en allemaal met een eigen budget en wens. Voor mij is het telkens weer een sport om ervoor te zorgen dat alle klanten met een goed gevoel èn de juiste vloer de deur uitlopen! 

Zo raakte ik vorige week in gesprek met een jong stel. Gewapend met bouwtekeningen en moodboards kwamen ze de winkel binnen. Ze hadden voor elke ruimte al een plan bedacht en nu kwamen ze advies vragen, omdat hun ideeën natuurlijk ook binnen het budget moesten passen. En toch was er ook nog twijfel: een echte houten vloer of een bijna niet van echt te onderscheiden PVC-vloer? De prijs zou wel eens de doorslag kunnen geven…

Tijdens het gesprek vertelden ze dat ze door de hele woning vloerverwarming lieten aanleggen en dat ze een broertje dood hadden aan laminaat. En de uitstraling? Stoer, industrieel met veel natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ik begreep hun aarzeling voor een PVC-vloer, maar moest direct denken aan de Dynamic Wood XXL: prachtige eiken vloerdelen, met planken van maar liefst 2 meter lang en 20 centimeter breed. De robuuste planken zijn er in zes verschillende houtkleuren en de vloer wordt kamerbreed gelegd. Deze serie past dus uitstekend bij hun wensen.

Bij het zien van de vloer waren ze blij verrast, merkte ik aan hun reactie. Zeker toen ze ook de andere voordelen ervan ontdekten: de vloer is kras- en slijtvast, krimpt niet, geleid warmte goed en is geluid reducerend. Als kers op de taart paste de vloer ook nog eens helemaal binnen hun budget! En het allermooiste is: het product overtuigde de klant…

Gepost door Kees van Wijnen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay