15 oktober 2021

Geef kleur aan iemands leven!

Geef kleur aan iemands leven!

Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!

‘Happy little accidents’ noemde Bob Ross het wanneer er onbedoeld een verkeerde kleur in zijn schilderij verscheen. En hij wist die kleur vervolgens als geen ander toch naadloos op te laten gaan in een fraai landschap. We heten echter niet allemaal Bob Ross… Mijn buurvrouw zeker niet. Haar muur in de woonkamer heeft meer weg van een ‘big accident’. Weet ze zelf trouwens ook hoor! Maar een reeks persoonlijke tegenslagen zorgt ervoor dat haar budget gewoon niet toereikend is om er verandering in aan te brengen. Voor mij was het dan ook direct duidelijk dat ik haar op zou geven voor de Decokay-actie ‘Geef kleur aan iemands leven’.

Tijdens deze actie - die loopt van 1 tot en met 30 november - kunnen klanten van Decokay iemand opgeven die wel wat kleur in zijn of haar leven verdient. Bijvoorbeeld omdat iemand krap bij kas zit, getroffen is door Corona, of op een andere manier tegenslagen heeft gekend. Of gewoon omdat je iemand een keer extra in het zonnetje wil zetten. Uit alle aangemelde personen wordt per Decokay-winkel een winnaar getrokken. Deze winnaars krijgen een make-over van een muur naar keuze ter waarde van maximaal €200,- Decokay zorgt voor de gewenste verf of het behang. 

Het is de bedoeling dat je dan zelf helpt bij het klussen. Iets wat ik graag doe voor mijn buurvrouw. Kijken of we - om met Bob Ross te spreken - samen ‘the joy of painting’ kunnen ontdekken! Ik ga er wel even een fotootje van maken om te posten op Instagram, zo maak ik namelijk zelf ook nog kans op een waardecheque van € 200,-, te besteden bij Decokay. Kan ik mijn eigen ‘little accidents’ in huis ook mooi wegwerken!

Gepost door Jikke Feenstra

Deel deze blog :

Meedoen met deze winactie?

Geef iemand op na aankoop in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay