Arte behang

Ontdek Arte behang

Laat je inspireren bij Decokay en ontdek het behang van Arte
Bij Decokay vind je alles wat je nodig hebt voor de inrichting en styling van jouw interieur. Ontdek de wereldse invloeden van Arte, dé specialist op het gebied van wandbekleding. Breng een bezoek aan één van onze Decokay winkels en laat je inspireren door de prachtige collectie. Maak vandaag nog een afspraak voor persoonlijk advies en creëer jouw droominterieur.

Geef je interieur een unieke wereldse touch met Arte Manila
Ontdek de wereldse invloeden van de Arte Manila-collectie bij Decokay. Met maar liefst zes subcollecties, zoals Botanic, Spiral, Edge, Atlas, Flore en Tulle, biedt Arte een breed scala aan wandbekleding opties met een etnische uitstraling. Of je nu een bohemian, retro of ongedwongen interieur hebt, de Manila-collectie voegt een uniek designelement toe met reliëf en applicatie couture. Van botanische dessins tot geometrische ontwerpen, en van diepe bruine tinten tot moderne pastels, er is voor elk interieur de perfecte kleur en dessin te vinden. Met de Manila-collectie creëer je een interieur dat zowel rust als levendigheid uitstraalt, en waarbij het krachtige ontwerp echt op zichzelf staat. Ontdek de wereldse invloeden van Arte bij Decokay en laat je inspireren!

Ontdek de wereld van Arte bij Decokay - laat je inspireren!
Ontdek de wereldse invloeden van Arte bij Decokay. Met de Arte Manila-collectie voeg je een unieke wereldse touch toe aan je interieur. Kies uit zes subcollecties met reliëf en applicatie couture. Van botanische dessins tot geometrische ontwerpen, er is voor elk interieur de perfecte kleur en dessin te vinden. Creëer een interieur dat zowel rust als levendigheid uitstraalt. Maak vandaag nog een afspraak voor persoonlijk advies en laat je inspireren bij Decokay.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.