30 september 2019

Maak van jouw uitzicht een kunstwerk

Maak van jouw uitzicht een kunstwerk

Tijdloos, functioneel en elegant, shutters hebben het allemaal in zich. Ga je voor zwarte shutters? Neem dan gelijk de kozijnen mee in dezelfde kleur. Het effect van deze combinatie is ‘om in te lijsten.’  

Wat heeft jouw uitzicht met een interieurblog te maken? Niet veel zou je zeggen. Echter, als je wil én durft, kun je met een ‘kleine’ klus een totaal andere blik naar buiten krijgen. En wordt jouw uitzicht ingelijst als een kunstwerk in de schilderijlijst.
 
Een woontrend die al een poosje helemaal hot is, is zwart in je interieur. Dit zie je terug in accessoires, muren, de keuken en kozijnen. Vooral de laatste twee zijn gedurfd. Want een keuken vervang je niet zo snel. Net zo min dat je de binnenboel elke paar jaar schildert. Maar omdat ik wel van een uitdaging houd, ga ik het doen! De kozijnen van mijn openslaande deuren en het raam in de keuken worden zwart. En dan ga ik meteen voor de combinatie met zwarte shutters. Die twee samen vind ik echt prachtig. Ben zo benieuwd naar het effect op mijn uitzicht!
 
Een zwarte omlijsting met zwarte shutters geven de ruimte een klassieke maar ook heel stoere uitstraling. Het licht wordt mooi gefilterd en komt sprookjesachtig je kamer binnen. Lijkt het je net iets te donker? Het hoeft natuurlijk niet gitzwart te zijn, ook zwart grijs of antraciet hebben dit effect en zijn net wat minder intens, maar wel even stijlvol.

Shutters zijn er in diverse uitvoeringen, verschillende materialen en lameldiktes. Wil je kijken wat bij jou in huis past en durf jij het aan? Ga voor de mooiste verf en shutters langs bij een Decokay bij jou in de buurt. 

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay