HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Wij geven alweer het laatste vloerkleed weg van onze vtwonen vloerkledenactie. Lees hier hoe ook jij op de valreep nog zo’n prachtig kleed in de wacht kunt slepen! [Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt in week 19 op de hoogte gebracht via mail!]

Weggever! vtwonen vloerkleed

vtwonen heeft een prachtige nieuwe collectie tapijt waarvan je ook een karpet op maat kunt laten maken. Wat een geweldige collectie. En wij mogen maar liefst zes vloerkleden van elk 200 x 300 cm weggeven, ter waarde van € 449,- per stuk! Helaas komt aan alle leuke dingen ook een einde, en start vrijdag 17 april 2020 alweer de laatste actie waarmee je zo'n te gek kleed kunt winnen.

Wat moet je doen?
Vind jij dat je wel toe bent aan een (nieuw) kleed? Upload dan op deze pagina een foto van de plek waarvan jij vindt dat die wel een gaaf vloerkleed verdient. Deel vervolgens jouw deelname op je Facebook-account! Onder de vijf inzendingen met de meeste likes, verloten wij zo'n prachtig vloerkleed. (Alleen de likes op deze pagina gelden, dus niet de likes op je Facebookbericht!).

Om iedereen een gelijke kans te geven, controleren we continu of de likes op een 'eerlijke' manier zijn verkregen. Lees vooral onze actievoorwaarden!

Maak kans op zo’n geweldig vtwonen vloerkleed van 200 x 300 cm.
Deze vijfde actie loopt tot en met vrijdag 1 mei 2020, tot die tijd kun je je foto uploaden. De winnaar wordt via de mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

Meedoen? Lees hier onze actievoorwaarden
 

GEEN ACTIEVE ACTIE OP DIT MOMENT, HOU DEZE PAGINA IN DE GATEN!

impressie
VT wonen
Tapijt en vloerkleden
collectie

blog
Lekker ‘voelen’
dat moet gewoon
met tapijt!

advies
vloerkleden voor
woonkamer styling

meer over
de vtwonen
tapijt & vloerkleden
collectie

Jouw VT Wonen vloerkleed op maat

Laat je maken bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde, warme vormen omarmen
  Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.
 • Een hip huis met betonlook!
  Je kunt er niet omheen: de betonlook is een trend al langere tijd en zie je dus terug in veel interieurs. Het leuke is dat betonlook gegarandeerd bij jouw woonstijl past, want het is zo ontzettend gemakkelijk te combineren met wit, zwart, pastel en natuurlijke materialen!
 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Aarden met kleuren uit de natuur
  In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP