binnen_of_buitenmensholland_haag_20200310133048.webp

Binnenmens of buitenmens, de basis

De tuin is de laatste jaren steeds meer een verlengde van ons huis geworden. Zowel in zomer als winter brengen we er tijd door. Al dan niet dobberend in de jacuzzi of zittend bij de buitenhaard. Hoe breng je die non-stop vakantiesfeer in jouw tuin?

Genieten in je tuin betekent niet alleen (moes)tuinieren en barbecuen. Hoe meer je buiten bent, des te vaker je de buitenkant van je huis aanschouwt. Voor het aangezicht en natuurlijk voor het onderhoud van je houtwerk is goed schilderwerk daarom belangrijk. Schilder al je kozijnen en deuren tijdig met kwaliteitsverf voor een optimaal en langdurig resultaat. Dan is je uitzicht vanuit de tuin nog fijner. 

Wil je het binnenleven naar buiten halen, creëer dan een knusse tuinkamer of terrasoverkapping waar je het gezellig maakt met een buitenkleed, potten met planten, lekkere stoelen of een daybed en sfeerverlichting. Ga je te buiten aan fluffy sierkussens, wollen kleedjes, robuuste vazen of lieflijke lantaarns en weelderige hangplanten. Je kunt een buitenkeuken integreren in de ruimte en die bijvoorbeeld afschermen met een mooi behangpaneel met botanische print. Wedden dat ieder binnenmens zo een buitenmens wordt!

Ben je een wellness liefhebber maar heb je binnen geen ruimte voor een sauna of spa? Ga naar buiten! Plaats een hottub op je terras. En dat ongebruikte schuurtje achter in je tuin kan plaatsmaken voor een buitensauna. Neem je een Finse of kies je een op maat gemaakte barrelsauna? Liever authentiek? Denk dan aan een zwemvijver met buitendouche. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay