histor_en_sigma_kleur_202120210107141525.webp

Advies op maat voor de juiste interieurkeuzes in woonkamer

Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

Alle meubels kocht je bij de (Zweedse) woongigant. Voor de ramen koos je de nieuwste trendy duo rolgordijnen van de bouwmarkt. Aan de wand wat prints op canvas, alles is perfect op elkaar afgestemd qua kleur, dus klaar is je nieuwe interieur. Toch? 

Helaas… Maar hoe dan? De truc die woonstylisten structureel toepassen, is om jouw persoonlijkheid in je interieur te laten spreken. En dat doe je niet met al die standaard spullen en materialen. Ook al is vintage jouw stijl niet, één bijzonder meubelstuk kan al een wereld van verschil maken. Dat kan een bijzonder erfstuk zijn, maar dat hoeft niet. In een modern interieur kan dat bijvoorbeeld ook juist een uniek design item zijn. Of dat schilderij dat je erfde met warme herinneringen. Kortom, doe niet te snel alles weg als je het roer wil omgooien. 

Maar misschien nog wel belangrijker, laat je echt eens goed adviseren bij de betere woninginrichter zoals Decokay. Een gericht advies van iemand met ervaring, die al jouw wensen in acht neemt, kan een enorme eye-opener zijn. Daar word je ook geadviseerd over de niet-standaard mogelijkheden, dus beter op jouw persoonlijke wensen afgestemd.

Zo kun je er zomaar achter komen dat strakke raambekleding helemaal niet past bij jouw stijl, of dat je, gezien de donkere vloer, juist moet gaan voor lichte raambekleding, al had je dat zelf nooit bedacht, omdat je juist probeerde ‘ton-sur-ton’ te blijven werken.


 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay