art_deco_op_de_muur20210607132546.webp

Welk behang bij Art Deco stijl

Ga mee in de mystiek van Art Deco en tover je muur om in het decor van films uit de jaren ’20 met alle grandeur van de grote filmsterren. Speel de hoofdrol in je eigen interieur.

Je muur gebruik je als canvas in deze tijdloze stijl. Hierin kun je groots uitpakken, of subtiel de geometrische patronen laten terugkomen in de details van schilderijen en spiegels.
 
In de Art Deco-stijl draait alles om sierlijkheid. En het sierlijk maken van je huis, wie wil dat nou niet? Ga je voor behang, kies dan voor geometrische vormen, zoals sierlijke cirkels, grote vierkanten of een waaierpatroon. Het is de stijl waarin je groot kunt uitpakken, met een chic en comfortabel effect.

Kies je voor een behang in contrasterende kleuren, dan zorg je meteen voor een wow-effect. Liever wat ingetogener? Ga dan voor ton-sur-ton in een natuurlijke, aardse kleur. Subtiel en sierlijk tegelijk.

Liever niet je hele huiskamer van een make-over voorzien? Kies dan voor een fotomuur of schilderijen met opvallende lijsten met een sierlijke rand in bijvoorbeeld goud. Met spiegels creëer je meteen die sfeer die Art Deco ademt!

Je kunt er ook voor kiezen om één muur te behangen met een Art Deco-behang, en de rest van de accessoires daar bij te laten passen. Denk aan sierkussens met dezelfde vormen of kleuren als het behang, gouden accenten die een chic effect geven. Zo creëer je eenheid en gezelligheid in een handomdraai.

Met verlichting versterk je de stijl; een gouden wandlamp, een lampenkap met glas in loodpatroon, of een vloerlamp met een stoere panterprint. Het past allemaal in de tijdloze, wereldse sfeer van Art Deco!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay