bn_bazaar_collectie_marokaans_dessin20201006174129.webp

Behang met bloem of retro patronen voor elke ruimte in huis

Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!

Het is er weer tijd voor: een nieuw behang of verfje op de muur. Wil je het deze keer net een beetje anders doen? Kies dan eens voor een behang met een hip patroon. 

Patronen zijn er in alle maten en kleuren. Je kunt kiezen voor een bloemenpatroon, een geometrisch patroon met lijnen en cirkels, of een patroon dat speelt met kleur.

Het voordeel van een patroon is dat je er naar kunt blijven kijken. En je het zo kleurrijk kunt maken als je wil. Wil je een blikvanger maken van je muur? Kies dan een groot patroon dat je van veraf goed kunt zien. Hou je het liever subtiel? Kies dan voor een patroon waarmee je de rust voor het oog behoudt, zoals een honingraat of bloemenmotief. En wanneer je die combineert met een  zogenoemde ‘valse uni’ (dat is een effen behang met een klein structuurtje of motiefje), dan knalt je patroon er helemaal uit. 

Ook je keuken is ideaal om aan de slag te gaan met patronen. Zo maak je je keuken als het ware als nieuw! Kies voor bijvoorbeeld een behang met tegeldessin of beton print. Liever een mediterrane sfeer? Wat dacht je van decoratief behang met print van Portugese of Marokkaanse wandtegels: hiermee heb je direct een geweldig wow-effect. 


 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay