hotelchique_woonstijl20210611120344.webp

Hotel stijl op de muur

Een hotel chique sfeer straalt luxe en warmte uit door het gebruik van donkere tinten. Voor de muren geldt dat je dan los kunt gaan met verf óf met behang. Wat heeft jouw voorkeur?

Liever verf? Gebruik dan donkere kleuren zoals bordeauxrood, kobaltblauw of donkergroen. Ook een okergele wand past goed bij de hotel chique stijl. Dit komt namelijk omdat al deze genoemde kleuren heel gemakkelijk met goud en koper te combineren zijn. En als je denkt aan hotel chique dan denk je aan gouden glimmende accessoires. Om extra warmte toe te voegen aan jouw hotel chique interieur, verf je het plafond mee! Daar heb je wel een beetje lef voor nodig, maar een warm en behaaglijk woongevoel is dan gegarandeerd.

Je kunt je ook uitleven met behang. Kies voor een gouden print in je behang of een leatherlook. Zo creëer je de ultieme hotel chique sfeer in huis. Vind je dat iets te rigoureus? Als goud niet zo jouw ‘ding’ is, is een fotobehang van de ‘Oude Meesters’ een mooi een chique alternatief. Dat straalt gegarandeerd luxe uit! En… vier muren met een goud behangetje is waarschijnlijk voor iedereen iets té, dus combineer! Een gouden behang met bordeauxrood of een fotobehang van de ‘Oude Meesters’ met donkerblauw of donkergroen. Welke combinatie maak jij?

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay