behang_bij_decokay_eijffinger20200409172016.webp

Behangservice

Weinig ervaring met behangen? Laat je helpen met onze behangservice, of laat het doen!

Zelf behangen is geen klus die je dagelijks doet. En wel het laatste dat je wilt is dat je schitterende behang scheef geplakt zit, of dat er luchtbubbels onder komen. Daarom helpen wij je graag bij deze klus. Zaken waar wij bijvoorbeeld mee kunnen adviseren, zijn het uitrekenen van het benodigde aantal rollen, en tips voor hoe te behangen. 

Maar in eerste instantie zul je het behang moeten verwijderen. Soms is daarvoor een behangafstomer nodig, soms niet. Wij weten precies wanneer. Is het behang bijvoorbeeld geverfd? Dan heeft stomen geen zin en zijn er weer andere manieren om het te verwijderen. 

Wat jouw benodigde aanpak ook is, wij geven volledige service als het gaat om behangen. Vrijwel alles dat je nodig hebt vind je bij ons, waaronder ook behangafweekmiddel. Al naar gelang de situatie adviseren we, en voorzien je daarbij meteen van de juiste producten. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een zogenaamde ‘one-stop-shop’. 

Het is echt geen moeilijke klus, maar heb je er geen tijd voor of gewoonweg geen zin in, dan kun je natuurlijk ook een professionele behanger inschakelen! Geneer je niet, gemak dient de mens tenslotte...

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay