vinylvloer20210702112042.webp

Vinyl vloer in studeerkamer

Of je nu de zolder of extra kamer gaat verbouwen tot permanente werkruimte, de vloer is een speciaal punt van aandacht. Bureaustoelen zijn niet zo dol op PVC- en laminaatvloeren namelijk.

Wie tot op heden in de huiskamer zit te werken, waar een mooie houten-, laminaat-, of PVC vloer ligt, weet dat er speciale wieltjes of onderleggers nodig zijn om lekker te kunnen rollen met de bureaustoel. Je wil niet teveel wegglijden, geen krassen, en niet vast komen te zitten, zoals in hoogpolig tapijt vaak het geval is.

Als je geen andere ruimte hebt in je huis, kun je kiezen voor zo’n onderlegger. Deze zijn vaak van kunststof, een materiaal dat de wieltjes goed geleidt. Deze zijn er in meerdere kleuren. Ook kun je kiezen voor een stuk laagpolig tapijt op maat, waarmee je precies de zithoek begrenst.

Maar ideaal is natuurlijk een compleet eigen werkruimte inrichten, die helemaal voldoet aan al jouw wensen. Door de lange periode thuiswerken, kiezen veel mensen toch inmiddels voor een permanente oplossing.

In dat geval is een vinylvloer een ideale keuze. Het is sterk, het glijdt goed (en vooral geruisloos!) en krast niet. Mocht je bij vinyl nog denken aan het vroegere stukje ‘zeil’, dan staat je een interessante openbaring te wachten als je het hedendaagse aanbod ziet.

Vinyl is uit de kinderschoenen gegroeid. Het is een volwaardige vloerbedekking, die niet alleen sterk is, maar ook in zeer uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar is. Wil jij liefst een visgraatvloer? Het is er in vinyl. Betonlook, tegels of terrazzo? Dito. Brede planken? Jawel…

Met vinyl kun je vrijwel elke ‘look’ van hout, beton of steen bereiken die je je maar kunt wensen.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay