desso_denim_141_131_twill_light_vloerkleed220210421180108.webp

Betonlook toepassen in huis

Je kunt er niet omheen: de betonlook is een trend al langere tijd en zie je dus terug in veel interieurs. Het leuke is dat betonlook gegarandeerd bij jouw woonstijl past, want het is zo ontzettend gemakkelijk te combineren met wit, zwart, pastel en natuurlijke materialen!

Als je denkt aan betonlook vloeren en muren, denk je al gauw aan een industrieel interieur. Dat is logisch natuurlijk, want beton zagen we ‘vroeger’ veel gebruikt in fabriekshallen. Heb jij thuis een industriële look? Combineer dan jouw betonlook vloer of muur met houten bijzettafels met zwart metalen pootjes, een grote houten eettafel met zwarte metalen poten en zwarte stalen deuren!

De combinatie grijs, wit en zwart mag niet missen in een minimalistisch interieur. Kies een betonlook vloer of muur in combinatie met zwarte kozijnen, zwarte design stoelen aan de eettafel en een witte bank. Een wollen vloerkleed maakt het plaatje helemaal af!

Natuurlijke materialen zie je veel terug in huizen met een boho of botanische woonstijl. Perfect om ook hier een betonlook muur of vloer te creëren. Beton is een materiaal dat perfect matcht bij natuurlijke materialen, zoals hout, linnen, wol en leer. Of wat te denken van rotan!

Zelfs in een romantisch interieur kun je je uitleven met betonlook! Een witte bank met pastelkleurige kussentjes wordt een echte eyecatcher in jouw interieur op een betonlook vloer of voor een betonlook muur! Wat denk je van mooie, wit linnen raambekleding in combinatie met jouw betonlook vloer of muur? Dat staat prachtig!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay