webshare_oyster_grey_marrakech_wallsiris_floor_00432520210426150904.webp

Betonlook behang of muurverf

De betonlook vloer is hartstikke hip, maar een betonlook muur doet daar niet voor onder. Het komt zelden voor dat je in een interieur beide ziet. Vaak is of de vloer met een betonlook óf de muur.

Een muur met betonlook kun je creëren door aan de slag te gaan met betonstuc. Dat is wel een klus voor de professional. Doe je het liever zelf? Ga dan aan de slag met behang met betonlook. Dat staat tof achter je camelkleurige of donkergrijze bank. Ook komt een betonlook behang extra goed uit in een minimalistisch interieur: een perfecte eyecatcher naast jouw strakke, wit gestucte muren.

Tussen betonstuc en behang is ook nog een middenweg. Namelijk verf met betonlook! Het is daarbij wel belangrijk om goed de handleiding te lezen en niet in het wildeweg aan de slag te gaan. Het voordeel van verf is wel dat je het kunt afwerken met een bepaalde coating, waardoor het waterafstotend wordt. Dat is handig voor in de keuken!

Jouw betonlook muur kun je dus perfect combineren met wit, maar wat te denken van een combinatie met zwart in een Scandinavisch interieur? Plaats een grote houten eettafel voor jouw wand met betonlook en je hebt een mooie industriële stijl gecreëerd! Betonlook matcht ook goed met pretty pastels in een romantische woonstijl. Ben je meer een fan van de botanische of boho trend? Vergeet dan niet het natuurlijke materiaal rotan te combineren met jouw betonlook.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay