multifunctionele_tuin_met_luxaflex20200310171845.webp

Binnenmens, op de vloer

Wanneer je meer tijd buiten door wilt brengen, doe je er goed aan warme plekken te creëren. Plaats een overkapping met buitenkeuken en houtkachel, of tover je oude tuinhuis om tot houten bar. 

Buiten leven zonder op het comfort en de stijl van binnen in te leveren. Dat kan wanneer je binnen naar buiten over laat lopen. Bijvoorbeeld door de houten vloer die binnen ligt over te laten gaan in een houten terras. Dan heb je direct een warme uitstraling. Plaats een glazen buitenkamer of houten terrasoverkapping en je zit er behaaglijk bij. Met de juiste buitenzonwering filter je het licht naar jouw wens en zorg je voor isolatie.

Een buitenkeuken is van hout, staal, chroom of steen. Strak gestuct is ook mooi, of juist een combinatie van meerdere materialen. Over het algemeen geldt dat natuurlijke materialen het beste passen in de tuin en het meeste rust geven. Rust door ongewenste gasten op afstand te houden bereik je met horren. En privacy realiseer je door bijvoorbeeld een gordijn of shutter te plaatsen. 

Wil je een sauna in de tuin, denk dan aan een logische routing en afstand naar een buitendouche of dompelbad. Ook daar kun je overigens privacy creëren door plaatsing van een schutting/wand of overkapping. Met ingebouwde verlichting op je tuinpaden en in je terrasoverkapping krijg je sfeer en tevens veiligheid; zo zie je immers waar je loopt als het ‘s avonds stikdonker is.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay