green_heaven_tuin20200310165545.webp

Binnenmens, voor buiten

Weg met het blauwe licht van je beeldscherm: berg die Ipad op en ga naar buiten. Kijk uit op de groene natuur of staar in de oranje gloed van het haardvuur dat je in de tuin hebt gemaakt. Ook geschikt voor koukleumen dus.

Wil je meer de tuin in, ook in de winter? Dan zijn groen en houtkleur de basistinten.

Want we associëren het buiten zijn vaak met rust in ons hoofd. Dat kan door te relaxen in een buitenkamer met veel groene planten en houten materialen, maar ook door in een houten buitensauna te ontspannen. Neutrale, rustgevende kleuren en het groen van de natuur horen daar bij. Wie wil kan de overkapping, veranda of tuinkamer opvrolijken met fleurige kussens, een buitenkleed of bloemen. 

Het houtwerk van je overkapping of tuinhuis kun je voorzien van een beschermende beitslaag. Dat kan een transparante lak zijn of juist beits in een kleur. 

Elementen van cortenstaal, zoals een wand, houtopslag of plantenbak, geven je buitenruimte een doorleefde, stoere en natuurlijke uitstraling. Hou je toch meer van echt strak? Dan gebruik je zwart en wit gecombineerd met vergrijsd hout. Dit kan ook mooi samen met een glazen buitenkamer. Ben je meer van de witte woonstijl à la Jan des Bouvrie, dan schilder je die buitenkamer of het tuinhuis natuurlijk gewoon wit. Het belangrijkste is dat jij je er prettig voelt en dat je de drukte van binnenshuis even achter je kunt laten. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay