rmn_buitenshutters20200310172619.webp

Binnenmens, voor het raam

Zit jij het liefst in de tuin in je houten bar met ski’s aan de wand? Of hang je liever in de jacuzzi zodat je naar de sterrenhemel kunt kijken? Buitenshuis kun je in ieder geval net zulke sfeervolle accessoires gebruiken als binnen. 

Met buitenvloerkleden- en kussens, bloempotten, plantenhangers, wollen vachtjes en kleden, houten kandelaars, transparante vazen en bamboe servies zet je de toon voor een sfeervol buiteninterieur. 

De buitenkeuken voorzie je van stevig katoenen theedoeken en bij de hottub leg je grote, zachte hamamdoeken op de houten vlonders neer. Rotan en rieten accessoires zoals houtmanden en stoelen staan natuurlijk ook prachtig in zo’n tuinomgeving. Met het plaatsen van een spiegel krijg je diepgang in de buitenkamer of buitenkeuken. Dat is handig bij een kleine ruimte. 

Heb je een heuse après-skihut gebouwd, dan laat je je inspireren door het kroegleven van de alpen: geweien aan de wand, ski’s aan het plafond, geruite dekens op houten banken en een dikke boomstam in het midden voor spijkerslaan. En vooruit, een sjoelbak als je er een Nederlands tintje aan wilt geven.

Voor een dromerig effect hang je lampionnen op die bewegen in de wind. Voor een ibiza stijltje kun je goed uit de voeten met zwierige doeken of gordijnen die je van plafond tot grond laat hangen. Stem de accessoires dus af op de sfeer die je wilt bereiken, of dat nou botanisch, wintersport, Ibiza of Scandinavisch is.
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay