flexa_colour_futures_colour_of_the_year_2022_the_workshop_colours_inspiration_global_203p20210915112901.webp

Flexa kleur van het jaar

We hebben onze adem in moeten houden, maar daar is hij dan eindelijk; de nieuwe Flexa kleur van het jaar! Maak kennis met Bright skies… Een zacht, koel blauw, met het gevoel van een welkome zomerbries.

Internationale design- en kleur visionairs (ja die bestaan echt) analyseren jaarlijks de maatschappelijke trends en het consumentengedrag over de hele wereld, en vertalen deze naar een kleur die daarbij aansluit. Er wordt een sterke behoefte gevoeld weer vrij te kunnen ademen en leven. Bright skies geeft dan ook heel duidelijk lucht!

Studio palet
Het Bright skies Studio palet (in de winkel te bekijken) heeft tien kleuren, die de kracht van rijke verbeelding aanspreken in zachte pastels. De troost die kunst kan bieden, saamhorigheid en inspiratie zijn thema’s die voelbaar zijn in de gedurfde combinaties met rode, roze, en lila tinten.

Dat het een veelzijdige kleur is, blijkt uit de overige drie paletten waar dit fluwelig blauw mee gecombineerd kan worden:

Salon palet
Zo is er ook het ‘Salon palet’, waarbij enkel rustige wit-, grijs en bruintinten het blauw versterken. Dit geeft een neutrale, open setting waarin iedere meubelmix past. Wat behouden blijft is de open en empathische uitstraling.

Workshop palet
Aan de slag met het Workshop palet! Met deze combinatie haal je serieuze energie in huis! Fris, opgeruimd en vooral actief door de combinaties met geel, roze en groen. Perfect voor de werkkamer, die je gerust kunt laten aansluiten op één van de andere paletten in de huiskamer bijvoorbeeld.

Greenhouse palet
Als laatste is er de Greenhouse variant. Ook dit is een rustig palet, waarbij de natuur als inspiratie diende. Zo heb je groen en blauw vast nog nooit gecombineerd… Het heeft een ingetogen frisheid die niet gaat vervelen.

Alle kleuren uit deze paletten zijn zowel in muurverf, als in lakverf verkrijgbaar.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay