vloer_englisch_cottage_coretec_megastone20200519162646.webp

English cottage met verweerde houten vloer en vloerkleed

Een houten of boerenplavuizen vloer past bij een Engelse cottage stijl. Het is de rustige basis in dit interieur. Wist je dat er ook pvc vloeren zijn in hout of steenlook? Voor ieder wat wils dus!

In deze woonstijl is een strakke vloer niet op zijn plaats. Een beetje ruw en robuust, alsof je ieder moment nog een hoopje tuinaarde en wat rozenblaadjes tegen kunt komen, past beter. Ga daarom voor brede houten planken, al dan niet oude afgedankte vloerdelen die je kunt hergebruiken, in houttint of wit afgelakt. Een boerenplavuizen- of estrikken vloer is ook mooi. Liever een modernere variant? Bedenk dat zowel pvc, vinyl  als laminaatvloeren tevens in hout of steenlook verkrijgbaar zijn. Je kunt ze combineren met vloerverwarming voor behaaglijk wooncomfort.

Vloerkleden mogen niet ontbreken. Dat zorgt voor een extra knusse sfeer. Om het natuurlijke gevoel te behouden is een linnen, katoenen, sisal, hennep of wollen kleed ideaal. Je kunt ronde en rechthoekige kleden mixen voor een speels effect. Prachtig in naturel met een voorzichtig uitstapje naar pastel. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay