toppoint_englisch_cottge_inbetweens_en_vouwgordijn20200519173117.webp

English cottage heeft ramen met bloemetjesgordijn en houten jaloezie

Van natuurlijke linnenlook vouwgordijnen en soepelvallende lichte inbetweens tot houten shutters en bloemetjesgordijnen. Er is best veel mogelijk in een landelijke cottage stijl. Je kunt het zo rustig of druk maken als je zelf wil.

Leven op het platteland betekent dat de natuur binnen handbereik is. In een woonstijl geïnspireerd op de Engelse cottages staan natuurlijke materialen en prints dan ook centraal. Zo kun je voor het keukenraam heel goed een linnen vouwgordijn plaatsen in een aardetint, maar ook houten shutters in off white staan mooi. Houten jaloezieën geven de ruimte tevens een landelijke uitstraling, zeker als je ook een ladderband toevoegt.

In de living, waar je het liefste openslaande tuindeuren hebt, ga je voor lange, zwierige inbetweens. Dat kan zijn met een bloemmotief, hoewel een rustige variant in gebroken wit ook tot de mogelijkheden behoort. Mooi om de raambekleding af te stemmen op de kleuren van de wanden of de vloer, zodat het een harmonieus geheel wordt.

Wil je echt uitpakken combineer dan drie verschillende stoffen. Wat dacht je van lange zachtroze inbetweens met lichtgele, en voiles in gebroken wit met bloemen? Of ga juist voor pastelblauw- en groentinten. Durf te spelen met licht en stoffen!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay