Olive Sprig de helende Sigma kleur van het jaar

Het serene grijsgroen van Olive Sprig, geeft innerlijke rust. Zowel geestelijk als lichamelijk welzijn, en een zekere mate van geborgenheid. We koesteren de hervonden balans, en treden weer naar buiten met ferme pas.

Emotionele balans en ontluikende persoonlijke expressie spelen een grote rol in de keuze voor de kleur van het jaar Olive Sprig (PPG1125-4) van Sigma. Hoop, balans en een nieuw begin zijn dan ook drie kernwoorden. Deze worden gevat in een aantal kleurverhalen om de veelzijdige kracht van deze kleur te duiden.

Invaluable staat voor de onschatbare waarde van zelfexpressie. Hier zie je meteen goed wat deze kleur doet met een warme aanvulling. Denk aan donker hout, messing elementen, en zelfs een vleugje Barokke invloeden. Bijpassende Sigma kleuren zijn bijvoorbeeld: Black Lily, Alpine Firs en Ancient Copper.

Introspective is daarentegen juist een rustig palet, dat de meditatieve zoektocht naar balans ondersteunt. Onder andere Scandinavisch wonen liefhebbers vinden hier hun kleur. Maar iedereen die van basic wonen houdt, of een rustige relax ruimte of slaapkamer wil creëren, vindt hier de ultieme match. Combineer met: Rose Souffle, Causeway, Silver Servic.

of Pine Whisper.

In Inspired werkt Olive Sprig op de achtergrond als fundament voor een aantal warme en expressieve kleuren. De energie mag ervan af spatten. Dit palet straalt een herwonnen zelfverzekerdheid uit die zegt ‘ik mag er zijn'! Combineer met Sigma: Cenote, Pine Passion en Lettuce Alone, óf met Paris Pink, Peach Afterlight en Burning Gold.

Elk kleurverhaal benadrukt een ander aspect van de frisse wind die door ons huis waait in 2022. We hebben gezien hoe de binnenkant van ons hoofd eruit ziet, we zijn er sterker uitgekomen, en willen van het leven ten volle genieten! In ons interieur leggen we de welkome basis.