bohemian_tuin_verlichting20190827132624.webp

De verlichting in een bohemian stijl tuin

In de tuin is verlichting belangrijk. Veel kaarsen branden is natuurlijk leuk en geeft die ontspannen sfeer. Maar je kunt ook je verlichting helemaal Ibiza-stijl doen...

Misschien heb je ruimte om sierlijke lantaarns op te hangen, of fleurige lampionnen? Die kun je natuurlijk aan de schutting vastmaken, maar in een boom of struik komen lantaarns en lampionnen ook goed tot hun recht. 

Ook bolvormige vloerlampen, die moeten natuurlijk wel weersbestendig zijn, staan gaaf. Wat dacht je van een lichtslinger? Die zijn tegenwoordig in heel veel verschillende uitvoeringen te krijgen: lampen, lampionnetjes, gekleurde bolletjes etc. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Verschillende lichtslingers in de tuin geven subtiel licht en staan altijd feestelijk. 

En natuurlijk mogen kaarsen ook niet ontbreken in jouw ‘Ibiza’-tuin. Een grote houten schaal vul je met zand en daar zet je een aantal dikke, kleurige, stompkaarsen in. Voor een extra effect zet je meerdere grote kaarsen in felle kleuren bij elkaar. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay