keukenvloer_coretec20200117151814.webp

Een vloer voor de woonkeuken

Een woonkeuken vraagt om een comfortabele maar ook praktische vloer, die makkelijk schoon te maken is, maar ook lekker is voor je voeten. Wil je een betonlook vloer? Of juist een vloer die niet te onderscheiden is van een gietvloer, echt hout of steen? Materialen als PVC  laminaat of vinyl zijn dan uitermate geschikt voor jouw woonkeuken. 

Met de vloer die je kiest, leg je de basis voor de uitstraling van de keuken. Bij een landelijke keuken past een andere vloer dan bij een Scandinavische keuken. Wat voor vloer past bij jou? En bij jouw huis? Ook kun je bewust kiezen voor een ander vloer in de keuken dan in de woonkamer. 

Heb je vloerverwarming? Ideaal! Zo niet, en je durft het aan, leg dan een mooi vloerkleed neer onder de eettafel. Kies dan wel voor een makkelijk te onderhouden variant, want in de woonkeuken wordt volop geleefd. En het laatste waar je je mee bezig wilt houden, is met schoonmaken.

Omdat de woonkeuken de centrale ruimte in jouw huis is, moet de vloer natuurlijk tegen een stootje kunnen. En tegen water. Zodat niet iedere druppel die op de vloer valt, een vlek maakt die meteen weggepoetst moet worden. Je wilt tenslotte ontspannen en genieten in jouw woonkeuken.  
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay