bn_zen_collectie_bloesem20200423114604.webp

Er op uit, op de muur

Als het voorjaar zo volop in gang is krijg je vaak ook de lentekriebels in huis. Bovendien valt meestal pas in het voorjaar, bij het begin van de zomer, op hoe donker je woning in de loop van de winter is geworden. 

Je verzamelt spullen, koopt nog wat meer kussens, kleden, vaasjes en waxinelichtjes. En voor je het weet, staat je huis nokvol met frutsels. Dat kan enorm de aandacht afleiden van de basis. Vandaar ook de bekende ‘voorjaarsschoonmaak’. Maar na die opruimwoede is je interieur nog steeds hetzelfde.

Hoe haal je nou zonder al te veel kluswerk dat lichte gevoel voor altijd naar binnen? Voor wie regelmatig iets nieuws wil met zijn of haar interieur, is de nieuwste trend op het gebied van behang sowieso een must. Maar wie letterlijk de lente in huis wil halen, kan specifiek zijn hart ophalen met de serie bloesem behang. 

Maar voordat je denkt ‘bloesem behang is me te afgezaagd’, of te expliciet; niets is minder waar! De variaties die je hebt in soorten bloesem behang zijn werkelijk overweldigend. In iedere kleurstelling, met diverse penseelstreken heb je uitbundige, of ingetogen variaties. 

Van subtiele roze trosjes, tot losjes opgezette crèmekleurige penseelstreken en zelfs in combinatie met bruin. Grove penseeltoetsen variëren met licht en donker, die daardoor Japans aandoen.

Combineren met bruin, of andere donkere kleuren, is op zich ook geen belemmering voor het creëren van een licht, zomers interieur. Wanneer je het met mate toepast kan het juist een verrijking zijn voor de anders snel kil wordende koelte van lichte kleuren. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay