bn_walls_savanne_dieren20210111154040.webp

Eyecatcher maken met diversiteit aan behang

Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.

Of je nu een heel ruimtelijk en rustig interieur hebt, of die typisch knusse en drukke gezelligheid, het is een feit dat elke ruimte in ieder geval één ding nodig heeft dat hem nét even dat extra’s geeft.

Een bijzonder meubelstuk geeft de ruimte karakter. Een vloer met een mooi kleed geeft warmte en sfeer. Raambekleding completeert de gekozen stijl en het karakter van jouw woning. Maar de muren van een woning… dat zijn eigenlijk grote onbeschreven bladen die erom schreeuwen door jou gevuld te worden.

Als je bij behang denkt aan het soort repeterend patroon dat je ouders op de muur hadden, dan zul je verbaasd, maar vooral aangenaam verrast zijn als je ziet wat er tegenwoordig mogelijk is met behang. Het behang is bovendien van veel betere kwaliteit dan vroeger. 

Eén wand vullen met een levensgroot schilderij is hipper dan hip op het moment. Weg met alle kleine wand frutsels en lijstjes. Een muur als canvas, dat is het nieuwe chique. Dat kan met levensgrote jungle taferelen, met fotobehang (een weids uitzicht over een landschap, een levensgrote olifant in de kamer) of met kunst. Er is zelfs een collectie behang met stukken uit het Rijksmuseum. Vergeet ook de kinderkamer niet als je echt blije gezichten wil zien...

Dit soort behang wordt vaak ‘mural’ genoemd, omdat het levensgrote canvassen zijn. Ze passen in elk interieur. Het is juist de bedoeling om het behang precies aan te laten sluiten bij de stijl van de ruimte voor maximaal effect.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay