hamtons_style_eijffinger_bloom20200324101540.webp

Hamptons style, de basis

Ook al ben je geen welgestelde Amerikaan met een duur buitenhuis in de Hamptons op Long Island, je kunt jouw interieur alsnog een chique beach look geven. Houd het licht en luchtig en gebruik hout voor de warme accenten.  

Het is misschien een ver-van-je-bedshow, die imposante villa’s van rijke Amerikanen in de prachtige Hamptons, dat onderdeel uitmaakt van de staat New York. Hoge plafonds, lichte kleuren, mooie, natuurlijke materialen, zeeën van ruimte en dan ook nog eens enorme raampartijen en terrassen die uitkijken op die befaamde zee.  

Het toverwoord voor zo’n Hamptons strandstijl is licht. Dat kun jij ook! Gebruik liters witte verf en vul aan met lichte, neutrale kleuren. Zowel voor de vloer, de wanden als de raamdecoratie en de meubels. Door lichte materialen en kleuren wordt het daglicht gereflecteerd en krijg je dat zomerse, serene gevoel in je huis. Je haalt als het ware buiten naar binnen. Met hout gecombineerd blijft het warm en knus.

Maar een Hamptons woonstijl betekent ook comfort. Dat realiseer je met heerlijk zittende loungemeubels van hout of rotan. van een zachte stof, mooie kleden en kussens, schilderwerk dat goed in de lak zit, raamdecoratie van goede kwaliteit en perfect gemonteerd, en naadloos aangebracht behang met houtlook dessins of rotan.

Deze woonstijl is geen ratjetoe maar juist een smaakvol op elkaar afgestemd geheel dat eenheid en rust brengt. Met navyblauwe accenten kun je kleur toevoegen als je dat wilt en toch geheel in de maritieme sfeer van de Hamptons blijven.  

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay